September 29, 2022
group travel plan
Pernahkah anda merancang untuk membuat sesuatu dengan rakan anda? Tidak kisahlah sama ada untuk pergi bermain golf bersama,

Pernahkah anda merancang untuk membuat sesuatu dengan rakan anda? Tidak kisahlah sama ada untuk pergi bermain golf bersama, bermain futsal bersama atau pun pergi hiking, merantau atau melancong bersama. Membuat plan bersama rakan memang susah! Nak kata “yes” kadang-kala very last minute, dah kata”yes” tak jadi pulak. Kekadang nak tukar tarikh pulak.. derrr.. Last-last tinggal anda seorang. Macam tu baik plan sorang-sorang je.. ye dakk?

group travel plan

Leave a Reply

Your email address will not be published.