October 4, 2022
jeling manja
Sebenarnya Raya tak lama lagi pun.. walaupun masa nie puasa pun tak lagi..masa raya yang bertuah nie lah

Sebenarnya Raya tak lama lagi pun.. walaupun masa nie puasa pun tak lagi..masa raya yang bertuah nie lah peluang nak usha-usah bakal isteri.. haha.. ramai yang single tu jomlah pakat-pakat lawat banyak rumah.. rumah yang banyak talent2 yang menarik itulah patut dijadikan keutamaan. Kalau boleh ajak mak hang jadi bersubahat sama lah.. mak boleh tolong dapatkan phone number at least. hehe.. itulah yang seronoknya raya nie.. bagi yang dah berkahwin leceh sikit sebab anak sana sini keliling pinggang nak layan..perghh..

Cara pantas nak dapat no handphone awek:

“Excuse me, Miss, saya termisplaced handphone saya, boleh tolong miss call tak?” ehehe

Layan video nie sampai benjoii naa..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related News